Finnish flag UK flag
layout-blue

Dynamik Oy - Älykäs kumppani

Rakennamme tekoälypohjaisia automaatioratkaisuja. Olemme auttaneet lukuisia kotimaisia teollisuus- ja palveluyrityksiä automatisoimalla manuaalista työtä vaativia prosesseja sekä päätöksentekoa.

Pakkausoptimointi

Pakkausoptimointi mahdollistaa tuotteiden pakkaamisen äärimmäisen tehokkaasti. Tämän ansiosta voidaan vähentää lähetettävien kuormien ja pakkaukseen käytettävän materiaalin määrää, jolloin kuljetuskustannukset pienenevät.

Lue lisää

Reittioptimointi

Reittioptimoinnilla voidaan vähentää ajettujen kilometrien määrää, kun suunnitellaan reittiä monen vierailtavan kohteen välille. Se säästää sekä yrityksesi että asiakkaidesi aikaa ja rahaa.

Lue lisää

Yrityksemme

Tiimimme koostuu alan terävimmistä ohjelmistokehittäjistä, matemaatikoista ja algoritmi suunnittelijoista. Monilla työntekijöillämme on yli 15 vuoden kokemus haastavista asiakasprojekteista, sekä tekoälyn hyödyntämisestä ja kehittämisestä.

Kaipaatpa opastusta tekoälyn valjastamiseen yrityksenne tavoitteiden saavuttamiseksi, tai tukea toteuttamista vaille valmiiseen ideaan, olemme valmiit auttamaan.

Suunnittelemme data-arkkitehtuurin, algoritmit sekä projektien strategisen työn itse, mikä mahdollistaa nopeat ja kustannustehokkaat projektien läpiviennit asiakkaillemme.Sebastian ja Tauka

Etsimme myyntipäällikköä

Olemme palkkaamassa kokenutta myynnin asiantuntijaa vahvistamaan tiimiämme. Jos sinua kiinnostaa tekoäly, softakehitys ja start-up -henki, saatat olla etsimämme myyntipäällikkö!

Finnbuild-messut

Osallistumme FinnBuild-messuille

FinnBuild on kansainvälinen rakennus- ja talotekniikkatapahtuma. Tänä vuonna se järjestetään lokakuun 4.-6. päivä Helsingin Messukeskuksessa. Nähdään siellä!

Mies rakennuksen katolla läppärillä työskentelemässä

Dynaaminen kesä on kulman takana!

Vuoden 2022 kesätyöntekijät on valittu!
Toivotamme tuoreet kesätyöntekijämme lämpimästi tervetulleiksi tiimiimme:
Xining Chen
Viivi Alitalo
Niklas Nymark
Lari Paukkunen
Valitsimme kesätyöntekijämme ryhmästä huippukandidaatteja. He tulevat työskentelemään pääasiassa ohjelmistoprojektien parissa, mutta pääsevät myös kokeilemaan algoritmisuunnittelua ja auttamaan asiakasprojekteissa. Onnittelut meille kaikille!


Ota yhteyttä

Tuomas

Tuomas Mikkonen

Toimitusjohtaja, perustaja
+358 40 830 60 29
tuomas(at)dynamik.fi
Innopoli

Dynamik Oy

Tekniikantie 12, 02150 Espoo, Suomi