Dynamik Oy - Älykäs kumppani

Graf Zeppelin
Rakennamme tekoälypohjaisia automaatioratkaisuja. Olemme auttaneet lukuisia kotimaisia teollisuus- ja palveluyrityksiä automatisoimalla manuaalista työtä vaativia prosesseja sekä päätöksentekoa.

Tiimimme koostuu alan terävimmistä ohjelmistokehittäjistä, matemaatikoista ja algoritmisuunnittelijoista. Monilla työntekijöillämme on yli 15 vuoden kokemus haastavista asiakasprojekteista ja tutkimuksesta tekoälyn hyödyntämisen ja kehittämisen parissa.

Kaipaatpa sitten opastusta tekoälyn valjastamiseen yrityksenne tavoitteiden saavuttamiseksi, tai tukea toteuttamista vaille valmiiseen ideaan, olemme valmiit auttamaan. Projekteissa hyödynnämme luomaamme algoritmialustaa sekä jo valmiita koneoppimis- ja tekoälymoduuleja.

Suunnittelemme data-arkkitehtuurin, algoritmit sekä projektien strategisen työn itse, mikä mahdollistaa nopeat ja kustannustehokkaat projektien läpiviennit ja tuottaa meille onnellisia asiakkaita. Olemme hyvin verkostoituneita, ja suurissa projekteissa hyödynnämme kumppaneidemme tukea.

FSW logo

Dynamik näytteilleasettajaksi Finnish Satellite Workshop 2021 - tapahtumaan

Finnish Satellite Workshop on vuoden suurin pohjoismainen avaruus- ja satelliittiteknologian tapahtuma.

Dynamik offices

Dynamik kasvattaa kotiaan 29.6.2021

Uudet rekrytoinnit ja nopea kasvutahti ohjasivat Dynamikin etsimään uusia toimistotiloja kesällä ja iloksemme muutto saatiin järjestymään saman kerroksen sisällä Technopoliksen tiloissa. Toimistomme sijaitsee Otaniemessä, teknologiaklusterin sydämessä, hyvien palvelujen äärellä.


Ota yhteyttä

Tuomas

Tuomas Mikkonen

Toimitusjohtaja, perustaja
+358 40 830 60 29
tuomas@dynamik.fi
Innopoli

Dynamik Oy

Tekniikantie 12, 02150 Espoo, Finland