Finnish flag UK flag
layout-blue

Dynamik Oy - Älykäs kumppani

Rakennamme tekoälypohjaisia automaatioratkaisuja. Olemme auttaneet lukuisia kotimaisia teollisuus- ja palveluyrityksiä automatisoimalla manuaalista työtä vaativia prosesseja sekä päätöksentekoa.

Pakkausoptimointi

Pakkausoptimointi mahdollistaa tuotteiden pakkaamisen äärimmäisen tehokkaasti. Tämän ansiosta voidaan vähentää lähetettävien kuormien ja pakkaukseen käytettävän materiaalin määrää, jolloin kuljetuskustannukset pienenevät.

Lue lisää →

Reittioptimointi

Reittioptimoinnilla voidaan vähentää ajettujen kilometrien määrää, kun suunnitellaan reittiä monen vierailtavan kohteen välille. Se säästää sekä yrityksesi että asiakkaidesi aikaa ja rahaa.

Lue lisää →


Yrityksemme

Tiimimme koostuu alan terävimmistä ohjelmistokehittäjistä, matemaatikoista ja algoritmi suunnittelijoista. Monilla työntekijöillämme on yli 15 vuoden kokemus haastavista asiakasprojekteista, sekä tekoälyn hyödyntämisestä ja kehittämisestä.

Kaipaatpa opastusta tekoälyn valjastamiseen yrityksenne tavoitteiden saavuttamiseksi, tai tukea toteuttamista vaille valmiiseen ideaan, olemme valmiit auttamaan.

Suunnittelemme data-arkkitehtuurin, algoritmit sekä projektien strategisen työn itse, mikä mahdollistaa nopeat ja kustannustehokkaat projektien läpiviennit asiakkaillemme.

Lue lisää meistä →


Breakfast event

Aamiaistilaisuus elokuussa!

Miten tekoäly jakaisi yrityksenne työtehtävät? Dynamik Allocator aamiaistapahtuma Dynamikin toimistolla. Ilmoittaudu mukaan tutustumaan algoritmeillä tehostettuun työn ja tehtävien ohjaukseen.

Osoite:

Dynamik Oy,

Tekniikantie 12, 02150 Espoo(Innopoli 1)

Aamun ohjelma:

  • 08:30 - 09:00 Runsas ja maittava aamupala
  • 09:00-09:15 Tilaisuuden avaus ja esittäytymiset
  • 09:15-09:45 Dynamik Allocator osana Dynamikin AI-palveluvalikoimaa - Tuomas Mikkonen, toimitusjohtaja, Dynamik
  • 09:45-10:15 Dynamik Allocator käyttötapauksia ja demo - Hannele Koivu, myyntipäällikkö, Dynamik
  • 10:15-10:45 Ekovillan asiakastarina - Timo Kyllönen, asennusjohtaja, Ekovilla

Rekisteröitymislinkki!Dynamik Allocator kuvake

Dynamik Allocator on algoritmeja hyödyntävä yrityksen töiden ja tehtävien jaon optimointiin tarkoitettu palveluratkaisu.

Allocator käyttöliittymä

Dynamik on kehittänyt ratkaisun, joka ottaa työtehtäviä jakaessa optimointiparametreina huomioon työn tekemiseen vaikuttavia tekijöitä. Parametrit voivat olla yrityksen sisäisiä, kuten työntekijän osaaminen, sertifikaatit ja kokemus. Parametrit voivat olla myös ulkoisia kuten sää, liikenne ja lentoaikataulut. Tehtävän tekemisjärjestykseen voi vaikuttaa myös tehtäväpaikan sijainti ja liikkuminen pisteestä A pisteeseen B.

Lanseerasimme pilvipalveluna toimitettavan Dynamik Allocator palvelun. Lue lisää →


Ota yhteyttä

Tuomas

Tuomas Mikkonen

Toimitusjohtaja, perustaja
+358 40 830 60 29
tuomas(at)dynamik.fi
Innopoli

Dynamik Oy

Tekniikantie 12, 02150 Espoo, Suomi