Finnish flag UK flag
layout-blue

AI-moduulit


Pakkaamisen ja tilankäytön optimointi

Pakkausmoottorimme laskee ja optimoi tilausmäärät todellisen kysyntätilanteen perusteella (asiakastilaukset, viimeisin myyntiennuste). Tämä ennuste ei perustu staattisiin turvavarastoihin, vaan tarkastaa kattavuuden ja ottaa huomioon todellisen kysyntätilanteen.

Pakkauksen optimointi tekee pakkausprosessista toimitusketjulle tehokkaamman ja taloudellisemman. Tuotteiden jälleenmyyjät käyttävät pakkausoptimointia saavuttaakseen kustannussäästöjä koko toimitusketjussa valitsemalla sopivan määrä oikeanlaista ja -kokoista pakkausmateriaalia.

Package trolley
Truck route

Reittioptimointi

Reittioptimointi on prosessi, jossa etsitään paras reitti pakettien kuljetukseen logistiikkakeskukselta lopullisille vastaanottajille mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tämä ei välttämättä tarkoita lyhimmän, vaan tehokkaimman reitin löytämistä.

Työvoima- ja resurssisuunnittelun optimointi

Työvoimasuunnittelulla pyritään minimoimaan työpaikalla olevien työntekijöiden määrä. Esimerkiksi ravintola voi säästää merkittävästi rahaa, jos se pystyy arvioimaan tämän määrän etukäteen. Tekoälyalgoritmi voi ennustaa työntekijöiden tarpeen esimerkiksi kellonajan, viikonpäivän ja vuodenajan avulla.

Cogs turning
Package trolley

Materiaali- ja koostumusoptimointi

Materiaalioptimoinnin tavoitteena on minimoida hukkaan menevä materiaali tuotannossa. Tämä voidaan saavuttaa raaka-aineiden käytön optimoinnilla.

Koostumuksen optimointi selvittää parhaan mahdollisen koostumuksen materiaalille, jotta sille saataisiin halutunlaiset ominaisuudet. Ominaisuuksia voivat olla esimerkiksi lujuus, joustavuus tai hinta. Koneoppimista voidaan käyttää näiden prosessien automatisoimiseen.

Ennusteet, markkina-analyysit ja trendit

Aikasarja-analyysi viittaa kokoelmaan erikoistuneita regressiomenetelmiä, jotka kuvaavat tietyn datan trendejä. Se sisältää monimutkaisen prosessin, joka ottaa huomioon aikaisemmat havainnot ja virheet ennustaakseen tulevaisuuden arvoja.

Package trolley
Package trolley

Kuvantunnistus

Kuvankäsittelytekniikat ja digitaaliset kuvankaappauslaitteet tarjoavat mahdollisuuden nopeaan tuotantoympäristön laatuongelmien havaitsemiseen ja diagnosointiin verrattuna perinteisiin mittaustekniikoihin. Kuvankäsittelyä käytetään havaitsemaan laatuvirheitä realiajassa, mikä mahdollistaa valmistusprosessien ohjaamisen.

Puheentunnistus

Puheentunnistus on yhdistelmä tietojenkäsittelytiedettä ja laskennallista lingvistiikkaa, joka kehittää menetelmiä ja teknologioita. Nämä mahdollistavat puhutun kielen tunnistamisen ja kääntämisen tekstiksi, jota tietokone voi käyttää.

Package trolley

Ota yhteyttä

Tuomas

Tuomas Mikkonen

Toimitusjohtaja, perustaja
+358 40 830 60 29
tuomas(at)dynamik.fi
Innopoli

Dynamik Oy

Tekniikantie 12, 02150 Espoo, Suomi
Tietosuoja