Finnish flag UK flag
layout-blue

Työkulttuuri

Meillä työskentelee sekä alan veteraaneja, että parhaita asiantuntijoita. Tavoitteenamme on luoda jotain, mikä on aikaisemmin ollut mahdotonta. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen niin työ- kuin vapaa-ajalla ja tuemme henkilöstömme hyvinvointia monin keinoin.

Ylläs, Finland Työskentelemme teknologian kehityksen kärjessä ja tarjoamme työntekijöillemme motivoivan ympäristön lisäksi haastavia projekteja. Käytämme parhaita saatavilla olevia ohjelmistoja, minkä lisäksi annamme jokaisen valita itselleen sopivat työvälineet ja -olosuhteet.

Vältämme turhaa byrokratiaa ja pyrimme mutkattomaan kanssakäymiseen, niin keskenämme kuin asiakkaidemme kanssa. Voit työskennellä englanniksi työskentelevän tiimimme kanssa mistä päin maailmaa tahansa, sillä toimintomme ja prosessimme mahdollistavat täyden etätyön. Toimistomme sijaitsevat Espoon Otaniemessä, Oulussa ja Como-järvellä Italiassa. Rakennamme parhaillaan etätyöpistettä Ylläkselle.

Toivotamme sinut tervetulleeksi uuden ajan työpaikkaan, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan. Voit työskennellä myös osa-aikaisesti tai tuntipohjaisesti, sillä uskomme, että mukautuminen henkilökuntamme elämänmuutoksiin tuottaa meille onnellisia työntekijöitä.

Como, Italy

Tarjoamme:

  • Työvälineet ja -aikataulut räätälöitynä toiveesi mukaan
  • Hyvät työterveyspalvelut ja kattavat vakuutukset
  • Oura-älysormukset täysipäiväisille työntekijöillemme
  • Etätyöpaketit Italiassa ja Lapissa
  • Mahdollisuus urheilla ja kehittää itseään työviikon aikana, yhteistyössä Erimover Oy:n personal trainer -palvelun kanssa
  • Terveelliset välipalat toimistolla, yhteistyössä Puhdistamon kanssa

Jos ura Dynamikilla kiinnostaa, voit lukea avoimista työpaikoistamme.

Kysyttävää? Ota meihin yhteys.